Tervehdys Verstaalta!

12.08.2019  Gmajor Comboa on kovasti modattu eri kitaristeille kevään ja kesän aikana. Sopivaa saundia on viritetty esim. rautalanka-saundia etsiville. Jälleen kerran sopiva teho-alue asettu n. 30W tienoille. Boost -toimintoa on kysytty paljon pedaliin ja nyt sen saa  räätälöimällä Gmajor Combo ja Nuppi -malleihin. Lohjan Muusikoiden LOMU:n 40-vuotisjuhlakonsertissa 10.8 Gmajor Combo boost-viritettynä oli monen kitaristin työkaluna stagella 🙂  Uuteen Combomallistoon BOOST on valittavissa pedaaliin. Myös pientä uudistusta on tehty Combon sekä boxien etumaskiin. Räätälöintisivun lopusta löytyy dokumentti uusista maskeista ja Tolex vaihtoehdoista.

12.12.2018 Major- kitaristien joukko kasvaa kaiken aikaa! Stereosoittajien määrä kasvaa erityisesti nuorten kitaristien joukossa. Tämä on hieno trendi 🙂    25..30 (RMS) wattia per vahvistin  riittää useimmissa sessioissa ilman mikitystä, ja suora DI lähtö mixeriin hoitaa sitten homman lopullisesti tarvittaessa. 5881 – pääteputkilla toteutettu hieman pyöreämpi (kuin perinteinen 6L6) -saundi, on ollut usean kitaristin valinta. C-major on helppo valinta stereosaundille: ei tarvita A/B kytkimiä, eikä Y-johdotusta tuloihin. Säätöjen kanssa ei tarvitse tuskailla koska vahvistimet ovat symmetrisiä ja tarkasti sovitettu pari. Asetukset ovat selkeästi näkyvillä ja vertailtavissa,  koska kahden vahvistimen säätimet ovat rivissä päälekkäin. Pedaalissa on oma osionsa L ja R vahvistimille. Sisäänrakennetun DI yksikön vuoksi Ei tarvita myöskään mikitystä, eikä näinollen tuskailua kierron tai läpivuodon ehkäisemiseksi. Voiko sen vielä helpommin tehdä??

Uusia äänityksiä on tulossa heti ensi vuoden alussa kuultaviksi, ja KAAKKOON on luonnollisesti paikalla Tonefest 2019 – messuilla.! Nähdään siellä!

HiFi vahvistiemien lanseeraus on viivästynyt kitaravahvistiemien suosion vuoksi. Design on erinomainen,  ja tuotteistus alkaa vihdoin  ensi vuonna. Labrassa kaksi arkkitehtuuria soivat rinta rinnan: perinteinen PP- putkitopologia  sekä hybridi, jossa etuaste putkilla ja pääteaste MOSFET toteutuksella. Perästä kuuluu, kumpi tulee tuotteistetuksi 😉

1.10.2018 Keväällä 2018 KAAKKOON sai  Business Finland (Tekes)  innovaatio setelin uusien tuotteiden kehittämiseksi!   Tässä Innovaatiorahoituksen kehityshankkeet:

  • KAAKKOON -päätemuuntajat kehitettiin tunnetun muuntajanvalmistajan kanssa yhteistyönä. Muuntajat ovat sovitettu C- ja G major vahvistimien pääteasteille. Lopputulos on loistava: Upeat kitarasaundit, tehoreservi ja toistokaista vähintään 50% ylimitoitettu, vankka rakenne nykyaikaisella tuotantotekniikalla toteutettuna!
  • Koivuvaneriset 12 ja 10″ kaapit G ja C-major vahvistimille. Taattua puusepäntyötä tappiliitoksin. Runkomateriaali on liimattu/ prässätty useasta koivuvanerikerroksesta, materiaalivahvuudet valittu siten että resonanssit ovat musikaalisia. Takaa avoimet kaapit sopivat mitoiltaan G-  ja C -major nuppeihin ja comboon siten että erilaiset stack-rakeenteet voidaan muodostaa näyttävästi. Tolex värit kuten vahvistimissa. GrillCloth metalliverkkona tai kankaana. Jensen -sarjan uudet elementit myös valittavissa.
  • Combovahvistimet G-major tekniikalla. 10 ja 12″ elementillä rakennettuna koivuvaneriseen Combokoteloon. Tolex vaihtoehdot kuten G-major vahvistimissa. Tehoalue 18..35W (RMS).  Uutena elementtinä Jensenin Italiassa valmistetut C12N sarjan tuotteet.

…Lisää  kuvia tuotteista löydät kuvagalleriasta.

 

Terveisin

_hannu