Tervehdys Verstaalta!

Kesä on käytetty tarkasti uusien tuotteiden testauksessa!!

Keväällä KAAKKOON sai  Business Finland (Tekes)  innovaatio setelin uusien tuotteiden kehittämiseksi!   Tässä Innovaatiorahoituksen kehityshankkeet:

  • KAAKKOON -päätemuuntajat kehitettiin tunnetun muuntajanvalmistajan kanssa yhteistyönä. Muuntajat ovat sovitettu C- ja G major vahvistimien pääteasteille. Lopputulos on loistava: Upeat kitarasaundit, tehoreservi ja toistokaista vähintään 50% ylimitoitettu, vankka rakenne nykyaikaisella tuotantotekniikalla toteutettuna!
  • Koivuvaneriset 12 ja 10″ kaapit G ja C-major vahvistimille. Taattua puusepäntyötä tappiliitoksin. Runkomateriaali on liimattu/ prässätty useasta koivuvanerikerroksesta, materiaalivahvuudet valittu siten että resonanssit ovat musikaalisia. Takaa avoimet kaapit sopivat mitoiltaan G-  ja C -major nuppeihin ja comboon siten että erilaiset stack-rakeenteet voidaan muodostaa näyttävästi. Tolex värit kuten vahvistimissa. GrillCloth metalliverkkona tai kankaana. Jensen -sarjan uudet elementit myös valittavissa.
  • Combovahvistimet G-major tekniikalla. 10 ja 12″ elementillä rakennettuna koivuvaneriseen Combokoteloon. Tolex vaihtoehdot kuten G-major vahvistimissa. Tehoalue 18..35W (RMS).  Uutena elementtinä Jensenin Italiassa valmistetut C12K/N sarjan tuotteet.

Lisään kuvia uusista tuotteista sivuille ja galleriaan.

 

Terveisin

_hannu